Warm en koud buffet

//Warm en koud buffet
Warm en koud buffet 2018-03-08T11:09:14+00:00

.

.

.

.

.

Warm en koud buffet aan huis

Regel je warm en koud buffet aan huis bij Lekker uit Groningen. Een verjaardag, vergadering, workshop of ander event? En wil je daar graag warm en/of koud eten bij serveren? Een warm of koud buffet, alles kan. Van Italiaanse pastagerechten tot warme of koude wraps en van rijstgerechten tot verse Hollandse stamppot met de sappigste rookworst. Alle gerechten die we bereiden worden bovendien voor het overgrote deel gemaakt van producten uit het Groningse land. Eerlijke en lekkere ingrediënten uit de streek. Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

Kwaliteit met een lach

Daarbij zetten we ons altijd maximaal in om de beste kwaliteit op jouw bord te presenteren. Het principe dat geldt is dat jouw evenement een daverend succes wordt, mede dankzij het warme en koude buffet dat wij met een glimlach en liefde verzorgen. Omdat wij alleen werken met enthousiaste en gepassioneerde liefhebbers, zie je die glimlach terug in een stukje service dat bij ons standaard is. Het sociale aspect speelt daarbij een belangrijke rol. Stageplekken worden bij ons ingevuld door leerlingen die gemakkelijk buiten de boot dreigen te vallen, omdat ze leer- of gedragsproblemen hebben. Wij bieden ze een mooie kans om het horecavak onder de knie te krijgen, zodat ook zij een toekomst hebben in onze maatschappij.

Warm en koud buffet bestellen

Warm en koud buffet bestellen

Wat jij wenst, regelen wij. Op die manier verzorgen en bezorgen wij catering op maat, zodat na afloop iedereen kan terugkijken op een geslaagde bijeenkomst met smaakvolle producten en een voldaan gevoel. Een warm of koud buffet verzorgen wij al vanaf € 6,- per persoon. Meer weten of jouw wensen kenbaar maken? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer mogelijkheden

Naast het verzorgen van het warm en koud buffet, hebben wij nog veel meer in onze mars. Zo kunnen wij in de ochtend jouw ontbijt verzorgen, ’s middags een heerlijke complete lunch bij jou en je collega’s op tafel zetten of een selectie aan verse broodjes afleveren voor minimaal 8 personen. Eet smakelijk!

Regel mijn buffet