Ontbijt

Ontbijt 2018-04-11T10:51:03+00:00
ontbijtservice groningen

Ontbijtservice Groningen

Al met regelmaat hebben wij ontbijt mogen verzorgen als start van een vroege vergadering, workshop of event vroeg op de dag. En onze ervaring is dat dit net dat beetje extra geeft. De start is ongedwongen, gezellig en ontspannen. Ook voor jou, want jij moet al genoeg regelen. Door de dag te starten met onze ontbijtservice in Groningen, beginnen je deelnemers energiek aan de dag.

Regel een goede start, regel je ontbijt

Voor het ontbijt kan er gekozen worden voor verschillende opties. Van besmeerde zachte bolletjes en croissants met een sapje of koffie tot een compleet verzorgd ontbijt met een variatie aan beleg, vers sapje, thee en koffie, biologische (karne)melk, vers fruit en diverse broodjes.

Dit alles kan al vanaf €6 per persoon! Wacht niet langer en bestel je ontbijt bij Lekker uit Groningen. We kunnen het ontbijt aan huis bezorgen, maar je kan er ook voor kiezen dat we tijdens het ontbijt aanwezig zijn op de locatie. We nemen dan alle producten mee en verzorgen jouw start van de dag. Je kunt dit tijdens je bestelling aangeven op het offerteformulier. Op deze manier kun je de catering helemaal naar eigen wens maken.

Vergaderruimte huren

Organiseer je een ondernemersontbijt maar heb je geen geschikte locatie en wil je daar een ruimte voor huren? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te nemen en op onze mogelijkheden af te stemmen.

ontbijt aan huis

Lunch & Diner

Naast het feit dat wij ontbijt bezorgen in Groningen, bieden we natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kan je ook bij ons terecht om diverse broodjes te bestellen. Je kan dan kiezen om enkel voor de broodjes te gaan, maar het is wel zo leuk om een complete lunch, inclusief fruit en sap, bij jou op locatie te laten bezorgen.

Ook voor het diner zijn wij jouw partner. Een uitgebreid warm en koud buffet zetten we graag voor je op tafel. Rijstgerechten, Italiaanse pasta specialiteiten, noem maar op. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en dan doen wij ons uiterste best om met de allerbeste producten een heerlijke maaltijd te verzorgen.

Wil jij ook graag je (vroege) evenement compleet maken met een ontbijt? Vraag dan de offerte aan!

Ja, stuur mij een offerte voor een ontbijt!