Lunch

Lunch 2018-04-11T09:32:29+00:00

Lunch thuisbezorgd

Organiseer je een workshop, vergadering of event vanuit je bedrijf? Maak dit compleet met een thuisbezorgde lunch van Lekker uit Groningen! Extra geven, zal extra opleveren: nieuwe klanten, een sterker netwerk en gemotiveerde deelnemers. Jij moet zelf al genoeg regelen. Wat is er dan heerlijker om de catering uit te besteden. Een vergadering starten, onderbreken of eindigen met lunch geeft ruimte voor gesprekken, discussies of de tijd om gewoon even heerlijk op adem komen onder het genot van verse broodjes met beleg uit de Groningse streek. Eerlijke producten van topkwaliteit. Een greep uit de mogelijkheden;

  • Luxe broodjes (meergranen triangel / Italiaanse bol)
  • Soep
  • Wraps
  • Verse sapjes / (karne)melk

Lunch via Lekker uit Groningen

Een lunch via ons is zo geregeld en kan zo uitgebreid gemaakt worden als je zelf wil. Van eenvoudige bolletjes ham en kaas tot een complete lunch inclusief luxe broodjes, gevulde wraps, verse sapjes en/of melk, fruit en soep. Zo heb je al een lekkere lunch vanaf €6,95 per persoon.

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en zijn louter positief. Regel nu ook jouw lunch bij Lekker uit Groningen. Van luxe tot precies goed. Jij geeft je wensen aan, wij regelen alles; van verse belegde broodjes tot fruit tot smoothies. En natuurlijk wordt de complete lunch thuisbezorgd, of op locatie. Het is maar net wat jij wil. Heb je geen ruimte om een workshop of vergadering te organiseren? Wij regelen het voor je. Mail ons gerust voor een offerte, dan gaan wij direct aan de slag.

lunch thuisbezorgd

Meer dan lunch

Ook voor een goede start van de dag ben je bij ons op de juiste plek. Een lekker ontbijtje met een luxe broodje en verse jus d’orange is één van onze vele mogelijkheden. Ook voor het diner, een warm en koud buffet, kan je bij ons terecht. Bekijk al onze opties en vraag een offerte aan.

Ja, stuur mij een offerte!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vooral een offerte aan!