Broodjes bestellen

//Broodjes bestellen
Broodjes bestellen 2018-04-11T08:15:14+00:00
broodjes bestellen
broodjes bezorgen
broodjes

Bestel overheerlijke broodjes bij Lekker uit Groningen

Wil je lekkere broodjes bestellen voor de lunch? Geen enkel probleem. Bij ons bestel je ovenverse pistolets of zachte bolletjes, belegd met producten uit de streek. We proberen zoveel mogelijk uit de provincie Groningen te halen; eerlijke groenten, fruit en beleg. Verse producten uit de streek. Hierdoor ben je verzekerd van alleen de beste kwaliteit en geniet je van de meest smaakvolle broodjes, ham, kaas, etc.

Wisselende broodjes bestellen

Om niet keer op keer hetzelfde voorgeschoteld te krijgen, stellen wij regelmatig een nieuwe menukaart samen. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je verse broodjes bestellen en proeven van wisselende biologische producten uit en. Een smaakvolle en gevarieerde lunch met de de lekkerste luxe broodjes met verschillende soorten beleg.  

 

  • Zachte bolletjes
  • Pistolets
  • Meergranen triangel
  • Italiaanse bol

 

broodjes bestellen triangel

Niet alleen broodjes

Behalve jouw broodjes verzorgen wij ook de extra’s daaromheen. Een gevarieerde lunch is natuurlijk niet compleet zonder een stukje fruit en goed glas (karne)melk of verse jus d’orange. Verder kan je je maaltijd uitbreiden met lekkere wraps die gevuld zijn met bijvoorbeeld zalm, roomkaas of kipfilet. Voor een extra stevige lunch serveren we ook diverse soepen, uiteraard bereid met producten van de hoogste kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Wil jij ook broodjes bestellen voor jouw ontbijt, vergadering, event of gewoon omdat je weet dat onze broodjes de lekkerste van Groningen zijn? Kijk hieronder op het menu, en plaats je bestelling. Wel moet er een bestelling geplaatst worden voor minimaal 8 personen.

Binnenkort kun je via deze weg je broodjes bestellen. Er komt een menu met het overzicht van alle broodjes waaruit je je lekkere broodjes kunt kiezen en kunt laten bezorgen.