Bedrijfscatering

/Bedrijfscatering
Bedrijfscatering 2018-03-08T09:51:27+00:00
bedrijfscatering
eten voor grote groepen
bedrijfscateraar

Bedrijfscateraar voor grote groepen

Organiseer jij binnenkort een vergadering, workshop of ander evenement vanuit je bedrijf? Maak het compleet met bedrijfscatering, verzorgd door dé bedrijfscateraar Lekker uit Groningen. Door met ons samen te werken ben je sociaal en regionaal goed bezig. Wij proberen namelijk niet alleen onze producten, maar ook verborgen talenten uit onze regio in te zetten. Catering voor én door Groningen dus. Nieuwsgierig naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, of kijken even rond tussen de diensten die wij aanbieden. Wij maken je bijeenkomst compleet. Natuurlijk kunnen wij de catering bij jou op locatie bezorgen, verzorgen en daarmee kunnen we jou ontzorgen.

Mogelijkheden catering in Groningen

Als professionele cateraar uit Groningen hebben we verschillende opties in ons pakket. Van ’s ochtends tot ’s avonds kunnen we jou voorzien in je behoefte aan een gezond, eerlijk en smaakvol ontbijt, lunch en/of diner. Bekijk al onze mogelijkheden en vraag eens een offerte aan om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Een productieve dag begint bij een goed ontbijt. Vanuit die overtuiging verzorgen én bezorgen wij jouw eerste maaltijd van elke dag. Gewoon bij je thuis, of op kantoor voor een vroege meeting of workshop. Eventueel blijven we op locatie om de warme croissants en verse sinaasappelsap aan te vullen.

Ook voor een stevige en smakelijke lunch zit je goed bij Lekker uit Groningen. Maak een zakelijk event nog leuker door het te combineren met lekkere broodjes en vitaminerijk fruit. Omdat wij alles voor jou uit handen nemen, heb jij genoeg tijd om je bezig te houden met je gasten. Goed geregeld, toch? Ook als je geen lunch hebt georganiseerd, maar toch trek hebt in een versbelegd broodje, dan kan je bij ons ook eenvoudig broodjes bestellen met je collega’s.

Heb je een late vergadering, een gezellige verjaardag of een andere gelegenheid waarbij je graag een warme hap wil opdienen? Doen wij gewoon voor je. Geef aan wat je graag wil eten en wij doen er alles aan om de lekkerste stamppot, pasta en/of vleesgerechten aan jou en je gasten voor te schotelen.

Ontbijt, lunch of diner, wij verzorgen, bezorgen en ontzorgen het totale plaatje. En alles op maat, zodat elke maaltijd perfect aansluit bij jouw wensen.

Ja, stuur mij een offerte!